سامانه هوشمندسازی صنعتی

سامانه هوشمندسازی صنعتی

     با پیشرفت تکنولوژی و گسترش روز افزون کارگاه­ها،کارخانه­جاتو مراکز صنعتی بزرگ، اهمیت استفاده از سامانه­های مدیریتی و هشداری یکپارچه به منظور احاطه بهتر در حوادث بر کسی پوشیده نیست. علاوه بر آن در برخی موارد عدم وجود این تجهیزات یا جزیره­ای عمل کردن آنها به دلیل نداشتن مانیتورینگ، مدیریت جامع و اطلاع رسانی به موقع ممکن است در بحران­ها هزینه­های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. به همین جهت در تمام مجموعه­ها، لزوم به کارگیری این قبیل سامانه­ها بسیار حائز اهمیت می­باشد.

     این شرکت به منظور حل این مشکلات، با بررسی سیستم­های مختلف، با در نظر گرفتن مباحث مدیریت بحران و دستورالعمل­های پدافند غیر­عامل و با بهره گیری از متخصصان داخلی اقدام به طراحی و ساخت سامانه جامع مولتی سیرن نموده است.

این سامانه قادر است سیگنال­هاییرا از تجهیزات مختلفدریافت نموده و با توجه به پیکربندی انجام شده عملگرهایی را کنترل کند و یا یک اطلاع رسانی مدیریت شده را در سطح یک مجموعه بزرگ به نمایش گذارد.

 

به صورت کلی این سامانه دارای یک رابط کاربری جهت مدیریت سامانه، یک مرکز کنترل اصلی و حداکثر 8 مرکز کنترل محلی می­باشد.هر مرکز کنترل محلی می تواند با 30 واحد توسعه دهنده که هر کدام از این واحدها می­تواند با 24 واحد کنترل صوتی در ارتباط باشد. هر کنترل صوتی قابلیت ذخیره و پخش 256 پیام یا هشدار مختلف را دارا می­باشد.

ارتباط اجزاء این سامانه به صورت موازی در نظر گرفته شده به این ترتیب که ارتباط اصلی آن به صورت شبکه LAN بوده که می­توان از بستر شبکه موجود در محل استفاده نمود و نیاز به اجرای کابل کشی مجدد ندارد. ارتباط جایگزین هم به صورت رادیوی انجام می­گیرد. حتی با وجود اینکه اجزاء مختلف سامانه در سطح مجموعه پراکنده هستند، اگر ارتباط دیتای بین آنها قطع شود،   بر اساس اخرین پیکربندی، به صورت محلی اقدام می­کنند.

در صورت بروز برخی اتفاقات که افراد مجبور به ترک اماکن به خصوص مراکز کنترل هستند، می­توان از طریق مرکز سیار(خودروهای ارتباط مدیریت بحران) به صورت رادیویی مدیریت را به عهده گرفت.

این سامانه همچنین قابلیت مانیتورینگ و ارسال فرامین محدود را  از طریق  GSM یا  GPRS (بستر اینترنت و پیام کوتاه) توسط اپلیکیشن اندرویدی را دارد.

­­­

مزیت­های سامانه:

1-     افزایش بهره وری مجموعه­های صنعتی

2-     کاهش هزینه­های تجهیزات به دلیل عدم نیاز به خرید سیستم­های جزیره­ایی

3-     کاهش نیروی انسانی

4-     افزایش امنیت نیروی انسانی به واسطه کنترل از راه دور تجهیزات پر خطر

5-     افزایش کیفیت تولید محصولات

6-     خودکارسازی فرآیندها و اتوماسیون صنعتی با استفاده از این سامانه

7-     جمع آوری و ذخیره اطلاعات به دست آمده از تجهیزات متصل به سامانه

8-     امکان نظارت مستمر و پایدار بر روی تجهیزات متصل به ورودی­ها و خروجی­های سیستم